Opvoedparty

Ontdek jouw kwaliteiten en uitdagingen in de opvoeding tijdens een opvoedparty.

Opvoedparty

Wil je in een klein groepje ervaringen uitwisselen over (opvoed)vragen met andere ouders? Meld je dan aan voor een opvoedparty of organiseer er zelf één op locatie. Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers krijg je zicht op jouw kwaliteiten en uitdagingen in de opvoeding.

Intelligentieonderzoek deventer

Werkwijze

Tijdens een opvoedparty gaan we, bijvoorbeeld met behulp van het Opvoedingsspel of het Opvoedpartyspel, op zoek naar thema’s die voor jou actueel zijn in de opvoeding, naar de opvoedingsvaardigheden die jij inzet en naar de vaardigheden die je graag meer zou willen ontwikkelen. Zo krijg je zicht op je kwaliteiten en op je uitdagingen. Er is volop ruimte om ervaringen en tips uit te wisselen. Je kunt ook zelf een thema inbrengen.

Voorbeelden van thema’s:

  • de sterke wil van je peuter: hoe ga je daarmee om?
  • hoe houd je je relatie leuk met kleine kinderen?
  • ontspannen aan de dag beginnen
  • tijd voor jezelf nemen
  • omgaan met pubers
  • je kinderen loslaten

Kosten

De kosten bedragen €15,- per persoon.

Informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden via meike@praktijkjade-deventer.nl of 06- 402 56 875. Wil je eerst meer informatie? Neem dan even contact met me op.

Praktische informatie

Een opvoedparty vindt plaats bij praktijk JADE en duurt 1,5-2 uur per keer. Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd. Je kunt ook zelf een opvoedparty organiseren, bijvoorbeeld bij jouw thuis of op je werk. Dan kom ik naar jullie toe.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een opvoedparty of zelf een opvoedparty organiseren bij jou thuis of op je werk? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Kennismaken?

Wil je eerst kennismaken of met mij van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en verplicht je tot niets.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orthopedagogische Praktijk Jade en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

You have Successfully Subscribed!