Visie

Meer weten over onze holistische kijk op onderzoek?

Kijk op het tabblad "Het geheel telt" op de pagina Onderzoek

Orthopedagogische praktijk JADE is uniek door het combineren van reguliere orthopedagogiek en complementaire zorg. Naast reguliere ouderbegeleiding en orthopedagogische behandelingen werken wij met het on(der)bewuste en het lichaam door middel van tekentherapie, reflexintegratie en andere lichaamsgerichte technieken. Hiermee onderscheidt JADE zich van andere orthopedagogiekpraktijken en hopen we ook maatschappelijk een bijdrage te leveren aan een meer holistische kijk op zorg. 

Bij praktijk JADE mag je jezelf zijn, word je gezien en gehoord. JADE biedt je een veilige en warme plek, waar uitgegaan wordt van het positieve. Waar vertrouwen heerst in mogelijkheden en in groei. Bij JADE vind je een luisterend oor, een positieve en oplossingsgerichte insteek. We kijken met je mee wat er speelt en helpen jou en je kind(eren) graag op weg om jullie talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Zodat jullie kunnen groeien en zelf weer verder kunnen. Samen kijken we wat de weg is die het beste bij jou en/of je kind(eren) past.

De naam JADE

De naam van de praktijk is afgeleid van de steen Jade en sluit aan bij de werkwijze en de ondersteuning die de praktijk biedt. Jade zorgt voor harmonie en evenwicht en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade stimuleert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten. Jade bevordert liefde en tolerantie en laat taken minder ingewikkeld lijken. De steen stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

 

Het ontstaan van de praktijk

Praktijk JADE is in 2014 door Meike van Poppel opgericht. Met veel liefde en ambitie heeft zij in korte tijd de bloeiende praktijk JADE opgebouwd. Meike en Hilde zaten samen in een intervisiegroep en Hilde werkte op zzp basis bij Meike. Na het overlijden van Meike in november 2018 heeft Hilde praktijk JADE voortgezet.  

Prestatiecodes

  • 24500 Behandeling psychotherapie
  • 24514 Behandeling creatieve therapie
  • 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde
  • 24515 Behandeling psychomotore kindertherapie

© 2024 Orthopedagogische Praktijk JADE | Koningin Wilhelminalaan 13 | 7433 CD Schalkhaar | Tel: 06 44 29 30 28 |