Ervaringen

Bekijk hoe anderen Praktijk JADE ervaren hebben

Ervaringen Praktijk Jade

Op deze pagina zijn van verschillende mensen ervaringen te lezen welke zij hebben met Praktijk JADE. Mogen we jou hier binnenkort ook vermelden?

“We willen je bedanken voor het fijne gesprek dat we afgelopen donderdag op de school van Daan hadden.  We waarderen erg dat je de IQ-test nog een keer afgenomen hebt. Nu hebben we op papier een Daan die veel beter pas bij de echte Daan.”

Moeder

Dyslexieonderzoek

Dankjewel voor het fijne gesprek dat we hebben gehad over de begeleiding van Sam. Ik weet nu veel beter hoe ik hem meer kan uitdagen en kan helpen om zich beter te concentreren tijdens de lessen. Ik heb een heleboel praktische tips en handvatten gekregen die ik ook bij andere kinderen uit mijn groep kan inzetten.”

Leerkracht

Adviesgesprek op school

“Ik plan beter dan eerst en ik lees veel sneller. Ik pas vaker geheugentechnieken toe om woordjes beter te onthouden en ik sta veel beter voor de talen (een 8 in plaats van een 6), omdat ik nu weet hoe ik het beste woordjes kan leren. Ik heb al twee tienen gehaald! Ik vat de stof van zaakvakken nu eerst samen in een mindmap en maak daarna mijn huiswerk. Zo heb ik alvast vooruit geleerd voor mijn proefwerkweek.”

 

Meisje (16 jaar)

Cursus 'Snel Leren = Leuk Leren'

“Dank je wel voor je uitgebreide verslag. Fijn om te lezen allemaal. Janneke kwam helemaal gelukkig thuis de laatste keer. Toen ze bij jou begon, had ze er nog niet zoveel vertrouwen in dat ze sneller zou gaan lezen. Dat het haar, door jouw cursus, toch lukt is super en geeft haar meer zelfvertrouwen. Fijn dat ze ook baat lijkt te krijgen bij het mindmappen. Ik denk dat daar voor haar veel winst valt te behalen. Die ellenlange uittreksels voor de toetsen kostten haar altijd enorm veel tijd en gaven haar te weinig inzicht in hoofd- en bijzaken. De cursus geef ik een 9. Het is veelzijdig, goed en snel toepasbaar en kinderen leren er hun eigen leerstijl mee ontwikkelen. Ik raad de cursus zeker aan andere (ouders van) middelbare scholieren en studenten aan, omdat het iedereen ondersteunt bij beter en sneller leren. Het werkt!”

Moeder

Cursus 'Snel Leren = Leuk Leren'

Onlangs heb ik een opvoedparty bijgewoond onder leiding van Meike. Super gezellig, boeiend en leerzaam! Een opvoedparty is een leuke en ontspannen manier om opvoedtips uit te wisselen. Aanrader! Ook voor mannen zeer geschikt. Enne.. zelfs voor lekkere koffie en chocolade was gezorgd 😉

Moeder

Opvoedparty

De kindercoaching heeft me heel erg geholpen. Ik ging naar Meike, omdat ik heel onzeker was en weinig durfde. Ik durf nu veel meer en ik treed zelfs op als zangeres. Ik vond het fijn dat ik in de coaching in kleine stappen kon werken aan het zekerder worden. Als er iets was wat ik nog niet durfde, was er geen enkele dwang. Meike voelde heel goed aan dat ik er nog niet aan toe was. Daardoor durfde ik uiteindelijk meer.”

Meisje (11 Jaar)

Kindercoaching

Meike van Poppel kan praktisch iedereen twee keer zo snel leren lezen. Bovendien leert ze leerlingen veel beter plannen en onthouden. Ik raad haar cursus aan voor iedereen die veel moet lezen en onthouden. Zeker alle achtste groepers en brugklassers zouden haar cursus moeten volgen. Het is de investering meer dan waard.”

Vader

Cursus 'Snel Leren = Leuk Leren'

Met plezier ging mijn zoon elke donderdag naar Meike.
Zij heeft hem enorm geholpen met zijn dyslexie op het gebied van lezen en spelling. Punctueel als altijd, hield Meike precies bij wat zijn vorderingen waren. Al na ruim 20 weken had onze zoon zijn doel al gehaald (terwijl daar normaal 60 weken voor staan).
Wat goed werkte was het combineren van leren en belonen.
Meike, bedankt!
Hij kan zich nu zelfstandig redden

 

Moeder

Dyslexiebehandeling

“Ik vond het leuk om naar Meike toe te gaan omdat ik elke week weer iets nieuws leerde. Het was ook leuk dat ik, elke keer als ik er kwam, een plaatje mocht uitzoeken als beloning (als ik mijn best had gedaan).
Meike was altijd heel aardig. Ze hielp mij als ik iets verkeerd had gedaan en ze mopperde nooit.
Door Meike heb ik beter leren lezen en spellen.”

Jongen

Dyslexiebehandeling

De kookkrachttraining in de praktijk van Meike van Poppel was voor onze dochter Janne (8) heel succesvol. De periode van 8 weken was overzichtelijk. Iedere week stond er een onderwerp centraal en een kookles. Het overleggen en koken in groepsverband vond ze erg leuk. Aan het einde van iedere les werd er gezamenlijk besproken wat er was geleerd en konden we samen het resultaat proeven.
Iedere week kregen de kinderen huiswerkopdrachtjes mee om hetgeen dat was besproken tijdens de les thuis te oefenen. Vaak bestond dat uit het maken van iets moois. Ze mocht dan zelf verzinnen hoe dat er uit kwam te zien en wij hielpen haar hier dan bij. Zo kon zij haar gedachten en creativiteit kwijt en hadden wij thuis nog een mooie aanleiding om nog eens met haar in gesprek te komen. Wij zagen gaandeweg dat onze dochter steeds meer zelfvertrouwen kreeg en het makkelijker werd voor ons om met haar te praten over de dingen die haar bezig hielden. Ze heeft gebruik gemaakt van de hulpmiddelen die de begeleidster aandroeg tijdens de training. We hebben haar zien groeien.
Ze voelde zich heel vertrouwd en op haar gemak in het groepje en met haar begeleidster. Zo ervaarde ze ook dat andere leeftijdsgenootjes het soms lastig vinden om met bepaalde situaties om te gaan. De combinatie van iedere week iets bakken/koken en het samen oplossen van moeilijke situaties was niet alleen voor haar maar ook voor ons een prachtige uitkomst.
Janne; ‘Ik zou de training graag nog een keer willen doen, ik vond het heel gezellig, leuk en leerzaam. Ik heb geleerd dingen te durven en samen te werken. Ook kan ik beter vertellen aan mijn vriendinnetjes op school als ik iets niet leuk vindt.’

Moeder en dochter (8 jaar)

KOOK!Kracht voor Kidstraining

Kennis Maken?

Wil je eerst kennismaken of met mij van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onderzoek Aanvragen

Wilt u een onderzoek aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orthopedagogische Praktijk Jade en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

You have Successfully Subscribed!