Ervaringen

Bekijk hoe anderen Praktijk JADE ervaren hebben

Ervaringen Praktijk Jade

Op deze pagina zijn van verschillende mensen ervaringen te lezen welke zij hebben met Praktijk JADE. Mogen we jou hier binnenkort ook vermelden?

“We willen je bedanken voor het fijne gesprek dat we afgelopen donderdag op de school van Daan hadden.  We waarderen erg dat je de IQ-test nog een keer afgenomen hebt. Nu hebben we op papier een Daan die veel beter pas bij de echte Daan.”
Moeder

Dyslexieonderzoek

Dankjewel voor het fijne gesprek dat we hebben gehad over de begeleiding van Sam. Ik weet nu veel beter hoe ik hem meer kan uitdagen en kan helpen om zich beter te concentreren tijdens de lessen. Ik heb een heleboel praktische tips en handvatten gekregen die ik ook bij andere kinderen uit mijn groep kan inzetten.”
Leerkracht

Adviesgesprek op school

“Met ons team zijn we op een cursus van twee avonden geweest om ons te verdiepen in de primaire reflexen. Aan de hand van het programma van Hilde en onze eigen vragen hebben we een interessant beeld gekregen van alles wat samenhangt met deze reflexen. Alles gebeurde in een gemoedelijke sfeer die er voor heeft gezorgd dat we twee aangename avonden hebben gehad. Bijzonder was toen Hilde met enkele medewerkers daadwerkelijk op de massagetafel aan de slag ging. Een mooie combinatie van theorie en praktijk!”

Personeel Kinderdagverblijf
Workshop over reflexen

“Ik ben zeer tevreden over de hulpverlening. Hilde is erg behulpzaam en denkt goed mee. Onze dochter zit weer lekker in haar vel.” 

Moeder
Intelligentieonderzoek en reflexintegratie

Door de onderzoeken die jullie gedaan hebben, heb ik meer inzicht in het functioneren van X en in wat hij nodig heeft. Waar zijn zwakte zit en waar zijn sterkte. Dank daarvoor.” 

Moeder
Uitgebreid onderzoek (IQ, sociaal emotioneel, motoriek, oogsamenwerking, leerstijlen)

Kennis Maken?

Wil je eerst kennismaken of met mij van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onderzoek Aanvragen

Wilt u een onderzoek aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orthopedagogische Praktijk Jade en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

U bent succesvol ingeschreven!

Hulp nodig?