Over Praktijk Jade

Meer informatie over de persoon achter Praktijk Jade: Meike van Poppel

Praktijk Jade

Dit ben ik. Meike van Poppel, 37 jaar oud, getrouwd en moeder van een dochter en zoon.

Ik ben orthopedagoog, kinder-/jeugdcoach en gezins-/opvoedcoach en ik heb ruim 13 jaar ervaring in het werken met kinderen, ouders en scholen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVO en in het bezit van de basisberoepsregistratie en de aantekening psychodiagnostiek.

Praktijk JADE heb ik in 2014 opgericht. Wanneer ik bezig ben in mijn praktijk voel ik me gelukkig, kom ik in een flow en lijkt alles vanzelf te gaan. Ik ervaar rust en ruimte om mijzelf te zijn, om nieuwe dingen te ontwikkelen en enthousiasme om deze in te zetten bij de begeleiding van kinderen, ouders en scholen.

De naam van de praktijk is afgeleid van de steen Jade en sluit aan bij de werkwijze en de ondersteuning die de praktijk biedt. Jade zorgt voor harmonie en evenwicht en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade stimuleert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten. Jade bevordert liefde en tolerantie en laat taken minder ingewikkeld lijken, stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

Bij praktijk JADE mag je jezelf zijn, word je gezien en gehoord. JADE biedt je een veilige en warme plek, waar uitgegaan wordt van het positieve. Waar vertrouwen heerst in mogelijkheden en in groei. Bij JADE vind je een luisterend oor, een positieve en oplossingsgerichte insteek en ben je verzekerd van een vaste begeleider. Ik kijk met je mee wat er speelt en help jou en je kind(eren) graag op weg om jullie talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Zodat jullie kunnen groeien en zelf weer verder kunnen. Samen kijken we wat de weg is die het beste bij jou en/of je kind(eren) past.
Ik kom ook bij je thuis of op school als je dat fijner vindt. Spreek je liever ´s avonds af? Dat kan.

De missie van JADE is om bij kinderen, ouders en professionele opvoeders een positieve verandering in gang te zetten. Een verandering die zich kan uitspreiden, zodat de kinderen van nu dit later ook weer door kunnen geven aan hun kinderen.

Kennis Maken?

Wil je eerst kennismaken of met mij van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden?

Wil je je kind of jezelf aanmelden? Vul dan het aanmeldingsformulier in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orthopedagogische Praktijk Jade en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

You have Successfully Subscribed!