De naam JADE

Praktijk JADE is in 2014 door Meike van Poppel opgericht. Met veel liefde en ambitie heeft zij in korte tijd de bloeiende praktijk JADE opgebouwd. Vanaf januari 2018 werkte ik bij Meike in de praktijk en een jaar later mag ik haar praktijk voortzetten.

De naam van de praktijk is afgeleid van de steen Jade en sluit aan bij de werkwijze en de ondersteuning die de praktijk biedt. Jade zorgt voor harmonie en evenwicht en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade stimuleert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten. Jade bevordert liefde en tolerantie en laat taken minder ingewikkeld lijken. De steen stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

Bij praktijk JADE mag je jezelf zijn, word je gezien en gehoord. JADE biedt je een veilige en warme plek, waar uitgegaan wordt van het positieve. Waar vertrouwen heerst in mogelijkheden en in groei. Bij JADE vind je een luisterend oor, een positieve en oplossingsgerichte insteek en ben je verzekerd van een vaste begeleider. Ik kijk met je mee wat er speelt en help jou en je kind(eren) graag op weg om jullie talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Zodat jullie kunnen groeien en zelf weer verder kunnen. Samen kijken we wat de weg is die het beste bij jou en/of je kind(eren) past.
Ik kom ook bij je thuis of op school als je dat fijner vindt. Spreek je liever ‘s avonds af? Dat kan.

De missie van JADE is om bij kinderen, ouders en professionele opvoeders een positieve verandering in gang te zetten. Een verandering die zich kan uitspreiden, zodat de kinderen van nu dit later ook weer door kunnen geven aan hun kinderen.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orthopedagogische Praktijk Jade en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

U bent succesvol ingeschreven!

Open chat
Hulp nodig?