De naam JADE

 

De naam van de praktijk is afgeleid van de steen Jade en sluit aan bij de werkwijze en de ondersteuning die de praktijk biedt. Jade zorgt voor harmonie en evenwicht en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade stimuleert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten. Jade bevordert liefde en tolerantie en laat taken minder ingewikkeld lijken. De steen stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

Bij praktijk JADE mag je jezelf zijn, word je gezien en gehoord. JADE biedt je een veilige en warme plek, waar uitgegaan wordt van het positieve. Waar vertrouwen heerst in mogelijkheden en in groei. Bij JADE vind je een luisterend oor, een positieve en oplossingsgerichte insteek. We kijken met je mee wat er speelt en helpen jou en je kind(eren) graag op weg om jullie talenten te (her)ontdekken en in te zetten. Zodat jullie kunnen groeien en zelf weer verder kunnen. Samen kijken we wat de weg is die het beste bij jou en/of je kind(eren) past.

Praktijk JADE is uniek door het combineren van reguliere orthopedagogiek en complementaire zorg. Naast reguliere ouderbegeleiding en orthopedagogische behandelingen leggen wij een link naar het onbewuste en het lichaam door middel van tekentherapie, de Dorn methode en reflexintegratie. Hiermee onderscheiden we ons van andere orthopedagogiekpraktijken en hopen we ook maatschappelijk een bijdrage te leveren aan een meer holistische kijk op zorg.  

Achtergrond praktijk JADE
Praktijk JADE is in 2014 door Meike van Poppel opgericht. Met veel liefde en ambitie heeft zij in korte tijd de bloeiende praktijk JADE opgebouwd. Na het overlijden van Meike in november 2018 heeft Hilde praktijk JADE voortgezet.  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Orthopedagogische Praktijk Jade en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

U bent succesvol ingeschreven!

Hulp nodig?